Olimpia Rose s-a ocupat de decoratiunile florale Bucharest Fashion Week 2014

Posted by on 12 - Dec - 2014 | 0 comments

Olimpia Rose s-a ocupat de decoratiunile florale Bucharest Fashion Week 2014

Echipa Olimpia Rose a realizat decoratiuni florale si amenajari florale pentru cel mai important eveniment fashion din România – “Bucharest Fashion Week 2014″.

Evenimentul, care a avut loc in perioada 1-6 decembrie 2014, la Ambasad`Or Events, a reunit actorii principali ai industriei modei, de la designeri si modele, la make-up artists si presa de specialitate.

Cea de a XXII-a editie a festivalului dedicat modei romanesti a cuprins si o serie de evenimente speciale: Top Model România, Romanian Fashion Awards, Miss România, Gala Fotbalului Românesc.

Pentru Gala Fotbalului Românesc, echipa Olimpia Rose a realizat niste aranjamente florale deosebite, in forma de minge de fotbal. Scena a fost incadrata cu aceste mingi din flori, asezate pe un pat de iarba (gazon) – pentru a realiza o atmosfera specifica fotbalului. Invitatii au fost impresionati de creativitatea noastra, fapt care nu poate decat sa ne bucure si sa ne motiveze sa realizam in continuare proiecte marete.

Echipa Olimpia Rose a realizat, de asemenea, decoratiuni florale pentru sala in care a avut loc festivalul de moda.

Olimpia Rose realizeaza la comanda buchete de mireasa deosebite, aranjamente florale pentru nunti, aranjamente florale pentru biserica, decoratiuni florale pentru evenimente (cocarde, lumanari, pahare miri, coronite, cristelnita botez…), compozitii florale corporate, aranjamente Ikebana.

Nu ezita sa ne contactezi pentru a primi o oferta personalizata!

Post a Reply