Olimpia Rose este prezenta la Bucharest Christmas Shopping

Posted by on 18 - Dec - 2014 | 0 comments

Olimpia Rose este prezenta la Bucharest Christmas Shopping

Pana pe 21 decembrie, ne gasiti la Bucharest Christmas Shopping, cel mai mare targ de Craciun din Romania.

Avem un stand cu decoratiuni florale cu care iti poti impodobi casa sau pe care le poti face cadou.


Am avut placerea de a acorda interviuri postului Money Chanel, care a realizat o serie de reportaje despre eveniment.

Puteti urmari aici : http://www.arhiva.the-money-channel.ro/editie-speciala-1600/ editia speciala Money Chanel despre targ, in cadrul careia a fost prezenta si Olimpia Bighiu, designer floral Olimpia Rose.

De asemenea, la adresa http://www.arhiva.the-money-channel.ro/wp-content/uploads/2014/12/ED-02.12.2014.mp4 puteti urmari reportajul filmat de Money Chanel, la Romexpo, in cadrul caruia am vorbit despre afacerile hand-made, despre artizanat si am aratat cum se poate crea o ghirlanda din ramuri de brad pentru decoratiuni interioare.

Despre Bucharest Christmas Shopping

Bucharest Christmas Shopping este cel mai mare targ de Craciun din Romania. Targul este gazduit la Romexpo, in Pavilionul Central si pe platformele exteriorare. Bucharest Christmas Shopping este mai mult decat un eveniment dedicat cumparaturilor de Craciun – ┬ázilnic au loc concerte, momente de dans si teatru, concursuri si ateliere de creatie. Peste 250 de firme din Romania si Italia, Kenya, Marea Britanie, Polonia, Cehia, Suedia isi expun produsele specifice acestei perioade pe o suprafata de peste 11.000 mp.

Post a Reply