Despre noi

Povestea mea incepe clasic. Iubirea m-a purtat pe meleagurile Romei, unde am descoperit pasiunea pentru design floral.

Am avut  oportunitatea de a participa la cursuri de design floral:  Lineare Vegetativo Libero; Primo di base РFormale decorativo. Cea mai elocventa, insa, este experienta acumulata in cei 10 ani de activitate, in care am realizat compozitii florale pentru petreceri private si evenimente mondene.

Echipa noastra a decorat locatii spectaculoase, somptuoase si pline de istorie, aranjamente clasice, rafinate, compozitii moderne si delicate. Am organizat evenimente pe plaja, petreceri de lux, nunti toscane, adoptand inclusiv stilul englezesc (colorat, vesel si exuberant), stilul ikebana si stilul traditional.

Ideile inovatoare, spiritul creativ, perseverenta, dar si seriozitatea ne-au ajutat sa formam o echipa capabila sa isi urmeze visul -  acela de a darui bucurie prin munca noastra celor care impart cu noi evenimentele speciale din viata lor.

Ne propunem sa aducem idei inovatoare, un stil proaspat si tehnici noi, realizand opere de arta florala care trasmit emotii.

Cheia succesului este sa lucrezi din inima, sa oferi servicii de calitate, aducand un zambet oamenilor care cred in tine.

Post a Reply